Træning - hvor og hvornår?

Al fællestræning starter fra Byskolen, Carlsbergvej 13, Hillerød - Google maps

Sommertid er der træning tirsdage og torsdage på hverdage kl. 17.15

Der er som regel tilbud om en formiddagstur, ligeledes tirsdag og torsdag, men kl. 9.30

Hold 1 ved Nikolaj Richardt Jørgensen og Ørjan Ingebrigtsen. For licensryttere og de som trænerne vurdere har niveau til at kører med. der køres Hårde og kortere intervaller om tirsdagen, og om torsdagen køres lidt længere men knap så hård øvelser (så man er klar til løb i Weekenden)

Du kører med her når du fysisk og teknisk har et højt niveau og gerne vil træne struktureret. Ryttere træner ca. 4-6 gange pr. uge og kører løb.

Hold 2 ved Søren Hannibalsen og Svend Kristensen - træningen på hold 2 vil være af samme type som hold . Holdet er for sommercup og rutinerede ryttere der gerne vil træne på mellemniveau, eller har ambitioner om at forbedre sig til hold 1 niveau, og måske senere prøve lykken som licensrytter. Der trænes som hold 1, men på lidt lavere niveau. Ryttere skal have god fysik og nogen rutine i at køre i felt. Ryttere træner typisk 3-4 gange pr. uge og kører  forskellige motionsløb.

Hold 3 tilbyder træning for motionister der har lyst til struktureret træning, der bl.a. indeholder intervaller og teknik. Trine Frilund Jacobsen og Lars Zahle står for træningen.

Turholdet
kl. 9.30 - hold øje med Facebook.

Børn/ungdom: Træningen varetages af Jonas Nordahl, Rasmus Skov Nielsen og Torben Arnt.

Weekender og helligdage:

Mange kører løb i weekender, men du kan altid finde klubkammerater, der er friske på en weekendtur. Der mødes op kl. 9.00 ved klubben. Hvis du vil stå for en tur for dine holdkammerater, så slå turen op i forum og i FB-gruppen CC Hillerød: https://www.facebook.com/groups/33225887530/

 

Vintertid fra start oktober til slut marts:

MTB/Cross:

Tirsdag 17.30 køres lygtetur på Gribben-ruten i 2 hold - se mere i FB-gruppen: https://www.facebook.com/groups/1680200758891432/

Landevej:

Tirsdag og torsdag arrangeres der regelmæssige træninger, følg med i FB-gruppen. 

Lørdag 9.00: Vi plejer at være så mange at holdet deles i 2 undervejs efter styrke og behov.
Lørdagsruten: Vinterruten lørdag 9.00 fra Byskolen · Ride with GPS 

Søndag 9.00: Efter jul køres Helsingørturen på knap 120 km med forskellige intervaller og opsamling. Tjek FB for øvrige søndagsture.
Helsingørturen: https://ridewithgps.com/routes/26709796

 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram