Cykelklubben CC Hillerød inviterer til cykelleg, teknik og sjov på to hjul for cykelglade børn i alderen 5-8 år! 

Vi starter op onsdag den 24. april på P-pladsen ved Frederiksborg  Byskole, og mødes derefter hver onsdag fra kl. 17-18 frem til onsdag den 26. juni. Det koster 200kr at være med i hele forløbet over 10 onsdage, som betales ved tilmelding til klubben. Børn er velkommen til at komme til en prøvetræning, før de melder sig ind.  

Formål

Først og fremmest skal børnene synes det er sjovt at cykle. Formålet med træningen er at lære børnene at blive sikker på cyklen. Derfor handler træningen om at træne teknik. En god teknik på cyklen er først skridt på vejen til at blive en god cykelrytter og sikker i trafikken.

Træningen og øvelserne er inspireret af andre initiativer som Dansk Skolecykling, Cyklistforbundets cykellege og Dansk Cykelunions ATK-øvelser. 

Hvordan tilmelder man sig? 

Du tilmelde dit barn CC Hillerøds cykelskole ved at melde dit barn ind i CC Hillerød og vælge "Cykelskole" som kontingent. Det gør ved at klikke på Bliv medlem på hjemmesiden. 

Hvor foregår træningen?

Cykelskolen foregår som udgangspunkt i skolegården på Byskolen og på de omkring liggende cykelstier. Vi vil ikke komme ud og cykle i åben trafik, men vi har planer om at holde træninger ved genbrugsstationen ved Favrholm, hvor børnene kan køre ræs på grusstierne.    

Hvad skal man medbringe? 

Cykel, cykelhjelm og en drikkedunk.

Hvad skal jeg som forældre? 

Vi vil rigtig gerne have, at I som forældre deltager i træningen og fx hjælper med at sætte bane op til øvelser osv. Som cykelrytter styrter man og slår sig før eller siden. Derfor kan der også være brug for en trøstende forældre, hvis uheldet er ude.

Cykelskolen på facebook

Vi kommunikere med forældre til børn i cykelskolen via facebookgruppen - CC Hillerød - Cykelskole

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram