Forudsætninger for Performance

Mange af os investerer rigtig megen tid, penge og energi på vores arbejde og/eller fritidsinteresse, men hvad gør du egentlig for at få det optimale ud af dine investeringer?
Når du kører på cyklen, tænker du så nogensinde på, om du egentlig kunne køre hurtigere hvis du også fokuserede på det mentale?
Disse ting var genstand for en diskussion, der tog næsten hele Nordturen at klare, og resultatet er, at klubben inviterer Jer alle til klubaften, hvor Klaus Dahl Tindborg vil fortælle om hvad vi kan gøre.

I dette indlæg deler Klaus Dahl Tindborg sine erfaringer med at skabe forudsætninger for præstation og trivsel på baggrund af hans mangeårige arbejde med atleter og erhvervsfolk gennem hans virke som Performance Coach og Mentaltræner.
Du vil få indsigt i hvilke faktorer, der påvirker dine præstationer og trivsel, samt hvordan du kan optimere og træne disse med en minimal tidsmæssig investering. Derudover vil du blive introduceret til egentlig mentaltræning, der er en evidensbaseret metode og har vist sig at være det der kan være den afgørende forskel på succes og fiasko. Metoden er oprindeligt udviklet til elitesport, men har de seneste år bevæget sig ind i både erhvervslivet som en metode til at optimere præstationer, håndtere pres og som direkte stressforebyggelse.

Om Klaus Dahl Tindborg
Med mere end 30 års erfaring indenfor ledelse, forretnings- og team-udvikling er Klaus en erfaren sparringspartner med stor fokus på de menneskelige aspekter, hvor resultater og præstationer skabes gennem stærke værdier, balance og indre energi.
Klaus er uddannet officer i hæren, har mange års ledelseserfaring fra A.P. Møller - Mærsk og har i flere år arbejdet med personlig udvikling gennem coaching og mentaltræning med en databaseret tilgang, der tager udgangspunkt i evidensbaserede metoder.
Klaus er ejer og direktør i Performance Base, hvor han dagligt arbejder med atleter og erhvervsfolk omkring performance og trivsel. Derudover er Klaus en passioneret cykelmotionist, der udover timer på de danske landeveje, udfordrer sig selv på flere årlige cykelferier i Frankrig, Spanien og Italien. I 2016 var Klaus med som Teamchef for Claus Robl i Race Across America (RAAM).

Jeg håber, at I vil deltage og bestyrelsen har vedtaget, at tilbyde to mentaltræningsforløb til to af klubbens medlemmer.
Et forløb til en ung/yngre elite rytter og et forløb til et af vores mange medlemmer, der har hjulpet til ved løb og arrangementer i løbet af året. Mød op til vores generalforsamling, hvor disse forløb vil blive fordelt.

vi ses
Erik Roesen Larsen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle