Klubmodul henter siden
CC Hillerød B&U Træningslejr
Tilmeldingsfrist er overskredet
Kære alle??
Støvet har knap lagt sig i begejstringen over at vi skal på distriktstræningslejr, så dukker der nye muligheder op.
Vi i trænergruppen, har besluttet at gennemføre vores egen træningslejr, kun for CC Hillerød ryttere fra U11-U17.
Træningslejren bliver fra fredag 31 marts til søndag 2 april. Vi skal bo i en stor hytte ved Jonstrup hvor der er plads til alle cyklerne og sjov og ballade. Fredag cykler vi til hytten i forskellige grupper, alt efter niveau. Lørdag skal ALLE til cykelløb på Flyvestation Værløse, også de børn som endnu ikke har prøvet, er der mulighed for at køre sit første cykelløb, her er forældre velkomne til at komme forbi og heppe. Både fredag og lørdag aften, er der både tid til at være sammen med sine cykelkammerater og der vil være sociale aktiviteter på tværs. Søndag står den på træning og oprydning, samt hjemkørsel til Hillerød.
Vi får brug for lidt hjælp fra forældre og træningslejren vil blive oprettet som en begivenhed i klubmodulet, hvor der vil være tilmelding. De forældre der allerede nu ved, at de har mulighed for at give en hånd med i løbet af den weekend, må allerede nu gerne skrive til mig, så vil jeg uddele de forskellige opgaver. Opgaverne vil også blive listet op her på siden, sammen med pakke- og huskelister når vi kommer tættere på.
Der vil være bindende tilmeldingsfrist 1. marts, således vi endelig kan booke hytten, uden ekstra omkostninger.

Træningslejren er gratis for medlemmer af CC Hillerød B&U

Vi håber alle vil støtte op om turen, så vi kan gøre det til en tilbagevende begivenhed. Skriv direkte til mig på messenger eller ring hvis der er spørgsmål tlf. 302523436
Vh. Trænergruppe.
Tilmeldte
14 /60
Tilmeldingsfrist
20.03.2023
Tidspunkt
31.03.2023 kl. 14.00 - 02.04.2023 kl. 16.00
Sted
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram