CC Hillerød inviterer til en cykeltur sammen med andre der overvejer at cykle i en klub. Invitation i pdf-format finder du her.

Det foregår ved et Åbent Hus arrangement kl. 17.15 onsdag den 3. april fra gården bag Byskolen/Tandlægevagten, hvor klubben har sine lokaler. Der vil være mulighed for at høre om hvordan klubben tilrettelægger træning og ture, og hvilke regler der gælder når man kører i en gruppe. Efter en kort introduktion køres en tur på landevejen, og der vil være forskellige distancer at vælge imellem. Børnene kører en kort distance på 10 km, og de voksne kan vælge mellem 20, 40 og 60 km. Flere af klubbens medlemmer vil være guider på turene.

Cykelhjelm er påbudt, og man skal selv have cykel med.

Som noget nyt tilbyder CC Hillerød formiddagsture tirsdag og torsdag. Formiddagsturene henvender sig primært til pensionister, som har tid til at køre et par timer fra kl. 9.30. Det er en af Hillerøds garvede cykelryttere, Keld Richardt Jørgensen, der står for turene. Keld har været medlem af cykelklubben i mere end 40 år, og han kender alle de bedste og sikreste cykelruter i Nordsjælland. Keld vil også være til stede ved Åbent Hus arrangementet.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle