B&U Distriktstræningslejr 2023
Tidspunkt
04.03.2023 kl. 00.00 - 05.03.2023 kl. 24.00
Sted
Næstved
Beskrivelse

B&U Distriktstræningslejr 2023


Så er det ved at være tid til distriktstræningslejren i Næstved.

Træningslejren er klubbetalt.


Dette er en træningslejr for alle U11-U17 drenge og piger på hele sjælland. Der bliver overnatning i klasselokaler klubvis på skolen i Næstved, alle pigeryttere på sjælland har deres eget lokale, hvis de er interesseret i dette.


Der bliver trænet 2 gange lørdag og køres træningsløb søndag. Man træner i den aldersgruppe man hører til i, men der kan rykkes ned i en yngre gruppe hvis man føler for det. Dette kan vi trænere hjælpe med. 


Fra CC Hillerød er vi 3 trænere som deltager. Jonas Nordahl, Bo Vestergaard Jensen og Rasmus Lykke Ludvigsen.

Vi mødes fredag d. 3. Marts kl. 14:30 på P-pladsen ved tandlægehuset, her samler vi børn, cykler og bagage i et antal biler. Kl. 15:00 er der afgang mod Næstved. På vej derned kører vi forbi et Pizzeria hvor vi spiser sammen, dette er på klubbens regning. Husk at meddele hvis jeres børn har allergi over for madvarer. Dette bliver der taget hensyn til, også på træningslejren.


Vi er hjemme igen på P-pladsen ca. kl. 15:30 søndag d. 5. Marts.


Er man ikke tryg ved at skulle alene med på træningslejr, er det ok at tage en forælder med, man vil dog som forældre få tildelt opgaver, såsom rengøring, madlavning, førebil, slutbil, flagpost mv. Vi forventer også at man i så fald hjælper til med transport af cykler, bagage og klubbens børn.


Har i spørgsmål til ovenstående, er i meget velkomne til at kontakte os.

CC Hillerød